Volkswagen software

Wil je meer uit je Volkswagen halen? Meer comfort? Personaliseren?

Opties activeren!

Met ultramoderne software kunnen wij opties activeren die voorheen niet aanstonden. Hierin zijn wij expert. Wij vertellen je precies welke opties je kunt activeren in jouw Volkswagen software. Aan de hand van het merk, type, bouwjaar en chassisnummer kunnen we je een indruk geven van de mogelijkheden.

DIRECT CONTACT

Interesse? Of meer weten over 
Car Software Tuning?

0492 47 55 85

ContactEMAIL

Bittuning_slider_garage.jpg

PERSONALISEREN

Een volkswagen rijden biedt al veel luxe, toch zijn er veel mogelijkheden die verborgen blijven. Bij Bittuning gaan wij jouw Volkswagen uitlezen. Verder bieden we je de mogelijkheid je auto te personaliseren. Je Volkswagen accessoires worden ingesteld zoals jij ze wilt hebben. Daardoor zit je wagen je als gegoten.

Bittuning

Bij Bittuning maken we, indien mogelijk, eerst een back-up van de bestaande instellingen. En daarna van de nieuwe configuratie. Zo hebben we altijd de correcte Volkswagen software binnen handbereik. handig als je instellingen om de een of andere manier verloren zijn gegaan.

 

VAGCOM

Diagnosesysteem

Wij gebruiken o.a. het VAGCOM diagnosesysteem. VAGCOM is het meest complete systeem voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Met dit systeem brengen wij storingen in kaart en stellen we diagnoses.

Neem contact op