Accountmanager en technisch specialist autotuning

Hongerig naar salesresultaten en zelfverzekerd met softwareparameters


Wat je vertelt over je nieuwe baan bij Bittuning

“Alles lag klaar in de gloednieuwe werkplaats om zelf de autotuningafdeling verder uit te bouwen: van software voor het bittunen tot folder- en beursmateriaal om nieuwe opdrachtgevers te werven.”

Een dag uit je werkweek

Met een verse kop koffie neem je plaats achter je bureau. Je hebt er zin in! In je agenda staan vandaag twee afspraken: een met een handelaar die graag extra waarde wil toevoegen aan zijn tweedehands wagens en een andere met een autodealer die worstelt met een hardnekkige storing in een auto. Jij bent benieuwd naar de parameters, die wijzen je vanzelf de goede kant op. Dankzij je perfectionisme ben je ervan overtuigd dat je een oplossing vindt. Je hebt daarom vanmiddag wat tijd ingepland om je meteen op dat softwareprobleem te storten. Ook moet je nog wat puntjes op de i zetten voor de beurs voor autoliefhebbers die volgende week plaatsvindt. Je hebt nu al zin in de gesprekken die je daar voert. Je deelt namelijk het enthousiasme van particuliere klanten. Maar je begint met een overleg met de directie. Je wilt graag je nieuwe plannen én verkoopcijfers voorleggen. Want jij weet dat niets zo voor je spreekt als geboekte resultaten. 

Wat je nodig hebt 

  • Ondernemerschap. Je haalt energie uit het boeken van resultaten en het voorleggen van goede cijfers. Je ziet dan ook op eigen houtje kansen in de markt en werkt die zelfstandig uit. De laatste stap? Enthousiast je doordachte en uitgewerkte plannen voorleggen aan de directeur en samen ervoor gaan.
  • IJzersterke communicatieve vaardigheden. Je hebt een heel commerciële instelling en bent constant in gesprek met diverse partijen. Denk aan autoliefhebbers, handelaren, autodealers, klanten op de beurs, de directie van Bittuning, marketingpartners, … Daarbij voel je scherp aan wie wat nodig heeft om je doel te behalen.
  • Technische kennis. Je kunt uitstekend uit de voeten met parameters en tuningsoftware (VCDS/VAG-COM Diagnose Software). Je bijt je dan ook steeds opnieuw vast in een softwareprobleem en komt met heldere analyses en oplossingen.
  • Een leergierige houding. Je bent een snelle leerling die altijd meer wil weten, of het nu gaat over marketing, sales of tuningsoftware. Je blijft daarbij kritisch, want je bent verantwoordelijk voor je eigen winkel en daarom ben je graag helemaal overtuigd voor je iets uitvoert.
  • Twee jaar relevante ervaring. Daarnaast leg je aantoonbare affiniteit met autotechniek of sales voor. 

Werken bij Bittuning 

Bij Bittuning komen passie voor auto’s en techniek samen. En dat leidt tot sterke oplossingen in autotuning. Jou bieden we een passend salaris dat ook nog eens meegroeit met jouw ontwikkeling. En daarvoor bieden we je de ruimte, want in onze gloednieuwe werkplaats ligt alles klaar voor jou om te groeien. Bovendien mag je rekenen op ondersteuning vanuit auto-evenementenbureau Rookie en raceteam Rally Team Brabant. Maak jij jouw winkel van onze autotuningafdeling? Dan horen we graag van je via info@bittuning.nl

Solliciteer!

Ben jij de perfectionist die wij zoeken? Mail dan jouw cv en motivatie via de onderstaande knop.

0492 47 55 85

ContactEmail