Bittuning voor HANDELAREN

Wil je meer marge maken op occasions? Dat kan voortaan heel eenvoudig. Hoe meer opties je activeert, hoe aantrekkelijker een occasion wordt. En hoe meer je eraan verdient.

bittuning_inzetje_dashboard02_0.jpgMeer marge op occasions

Bittuning activeert opties. Daarin zijn wij expert. Met ultramoderne software zetten wij functies in werking waardoor gebruikte auto’s extra interessant worden voor klanten.

Op locatie

Bittuning is gespecialiseerd in de grote merken. Om opties te activeren komen we naar je toe. We werken met een vaste aanpak en er wordt indien mogelijk een back-up gemaakt.

Geen investering, wél extra omzet

Samenwerken met Bittuning is aantrekkelijk. Zonder te investeren in materiaal, mensen en kunde kun je je klanten nóg beter van dienst zijn en meer marge maken op occasions. Via ons beschik je over extra gereedschap: hoogwaardige apparatuur inclusief de kennis en kunde om opties aan te zetten. Desgewenst kun je Bittuning inschakelen om softwarestoringen te verhelpen.

Merken

Bittuning werkt momenteel met de volgende automerken: Volkswagen, Audi, Skoda en Seat.

DIRECT CONTACT

Interesse? Of meer weten over 
Car Software Tuning?

0492 47 55 85
0628 938 880

ContactEMAIL

Diensten

Bittuning traceert storingen en activeert opties. Er is een zee aan mogelijkheden. Bij deze vind je een greep uit de mogelijkheden.

icon-1.png

Verlichting

Dagrijverlichting instellen, bochtrijverlichting activeren, de lichtsterkte van LEDs aanpassen… Bittuning tovert met licht. Ook als je de kleur of de sfeer van het interieur wilt veranderen.

icon-1.png

Vergrendelen

Openen en sluiten kan op veel manieren. Bijvoorbeeld alle vier de deuren tegelijk inclusief achterklep. Of juist één portier. En wat te denken van ramen en daken waarbij ook spiegels in- en uitgeklapt worden?

icon-1.png

Ruitenwissers

Een keer nawissen? Voor én achter? Bittuning zorgt voor goed zicht. En zet ook de koplampsproeiers op scherp.

icon-1.png

Dashboard/display

Needle sweep, de kleur instellen, het start/stop-systeem in- en uitschakelen… Geef aan hoe jij hebben wilt!

icon-1.png

Comfort en gebruiksgemak

Het gemak dient de bestuurder. En wat is er handiger dan een sleutel die alle instellingen onthoudt voor de bestuurdersstoel, spiegels, radio, verwarming en airco?

icon-1.png

Parkeren

Schakel extra hulp in met mirror dipping. De spiegel kantelt als de auto langs de stoep achteruit rijdt. Spaar banden en velgen en zie op je display waar obstakels staan.

icon-1.png

Navigeren

Navigeren gaat stukken beter met een up-to-date systeem. Met onze updates is je klant altijd goed op weg.

icon-1.png

Reset/service-interval

Niet iedereen wil altijd en overal herinnerd worden aan een kleine of grote beurt die de auto te wachten staat. Dit lossen we voor je op met het resetten van de service-interval.

icon-1.png

Storingsmelding/-analyse

Storingmelding op het display? Met ultramoderne software lichten wij auto’s door en analyseren wij storingen. Zo kunnen zelfs hardnekkige storingen snel en efficiënt gelokaliseerd worden.