Ecu Tuning software

Meer rijplezier? Meer comfort? Meer power?

Verhoog de performance van je auto!

De ECU software (electronic control unit) is de centrale computer van je auto. De ECU regelt onder andere de injectie, brandstof verhoudingen en het ontstekingstijdstip. De ECU verzameld alle gegevens in chips. ECU tuning software houdt in dat de originele fabriek informatie in de chips wordt vervangen door geoptimaliseerde gegevens voor betere prestaties.

DIRECT CONTACT

Interesse? Of meer weten over 
Car Software Tuning?

0492 47 55 85
0628 938 880

ContactEMAIL

bit-tuning-banner.jpg

OBD2

Bij OBD2 tuning wordt de data welke door de fabrikant op de ECU (engine control unit) is geplaatst herschreven. De ECU is de computer welke de auto aanstuurt. Door het aanpassen verschillende parameters in de ECU zal de motor meer koppel en meer vermogen krijgen. In veel gevallen daalt het brandstofverbruik!

ecu Tuning

ECU tuning gaat gepaard met OBD2 tuning ofwel on board diagnose tuning. Via de diagnosestekker wordt de chip uitgelezen en geprogrammeerd. Het regelapparaat hoeft hierbij niet geopend te worden.

Contact

Maak een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn bij jou auto. We werken met een vaste aanpak en er wordt indien mogelijk een back-up gemaakt. Momenteel werken wij met de merken; Volkswagen, Audi, Skoda en Seat.

Plan een afspraak