Auto opties activeren

Auto accessoires activeren? Er is een zee aan mogelijkheden!

Haal meer uit je auto!

Bittuning activeert auto accessoires. Auto’s worden tegenwoordig heel compleet opgeleverd. Zo zitten er vaak accessoires op die je kunt vrijgeven, ook al had je ze niet aangevinkt. Daarin zijn wij expert. Met ultramoderne software zetten wij functies in werking waardoor zelfs gebruikte auto’s interessant worden.

Wij vertellen je precies welke auto accessoires je kunt laten activeren. Sinds 2000 heeft zo ongeveer iedere auto standaard meerdere computers aan boord. Aan de hand van het merk, type, bouwjaar en chassisnummer kunnen we je een indruk geven van je mogelijkheden.

DIRECT CONTACT

Interesse? Of meer weten over 
Car Software Tuning?

0492 47 55 85
0628 938 880

ContactEMAIL

PERSONALISEREN

Autorijden krijgt een extra dimensie als de wagen een deel van jezelf wordt. Bij Bittuning helpen we je naar wens, je auto opties activeren. Alle opties worden ingesteld zoals jij ze hebben wilt. Daardoor zit je wagen als gegoten.

Back-up

Bij Bittuning maken we, indien mogelijk, eerst een back-up van de bestaande instelling. En daarna een van de nieuwe configuratie. Zo hebben we altijd de juiste gegevens binnen handbereik. Handig als je instellingen om de een of andere manier verloren zijn gegaan.

Merken

Bittuning werkt momenteel met de volgende automerken: Volkwagen, Audi, Skoda en Seat.

Prijs

Je krijgt vooraf een prijsindicatie of we spreken een budget af.

  • Stappenplan
  • Chassisnummer, persoonsgegevens en kenteken doorgeven aan Bittuning*
  • Indicatie van de mogelijkheden en bijbehorende kosten
  • Afspraak inplannen voor een intake (auto meenemen)
  • Intakegesprek op locatie Bittuning met auto
  • Prijsindicatie afgeven
  • Bittunen
  • Controle op werkzaamheden
  • Veel rijplezier

*Bij buitenlandse kentekens hebben we ook merk, type en bouwjaar nodig.

Op Locatie

We komen naar je toe!

We komen naar wens, op locatie, je auto opties activeren. We werken met een vaste aanpak en er wordt indien mogelijk een back-up gemaakt. Momenteel werken wij met de merken; Volkswagen, Audi, Skoda en Seat.

 

Neem contact op

DIENSTEN

Bittuning traceert storingen en activeert opties. Er is een zee aan mogelijkheden. Bij deze vind je een greep uit de mogelijkheden.

icon-1.png

Verlichting

Dagrijverlichting instellen, bochtrijverlichting activeren, de lichtsterkte van LEDs aanpassen… Bittuning tovert met licht. Ook als je de kleur of de sfeer van het interieur wilt veranderen.

Icon_Vergrendelen.png

Vergrendelen

Openen en sluiten kan op veel manieren. Bijvoorbeeld alle vier de deuren tegelijk inclusief achterklep. Of juist één portier. En wat te denken van ramen en daken waarbij ook spiegels in- en uitgeklapt worden?

Icon_Ruitenwissers.png

Ruitenwissers

Een keer nawissen? Voor én achter? Bittuning zorgt voor goed zicht. En zet ook de koplampsproeiers op scherp.

Icon_Dashboard display.png

Dashboard/display

Needle sweep, de kleur instellen, het start/stop-systeem in- en uitschakelen… Stel het in zoals jij hebben wilt!

Icon_Comfort en gebruikersgemak.png

Comfort en gebruiksgemak

Het gemak dient de bestuurder. En wat is er handiger dan een sleutel die alle instellingen onthoudt voor de bestuurdersstoel, spiegels, radio, verwarming en airco?

Icon_Parkeren.png

Parkeren

Schakel extra hulp in met mirror dipping. De spiegel kantelt als de auto langs de stoep achteruit rijdt. Spaar banden en velgen en zie op je display waar obstakels staan.

Icon_Navigeren.png

Navigeren

Navigeren gaat stukken beter met een up-to-date systeem. Met onze updates ben je altijd goed op weg.

Icon_Reset service interval.png

Reset/service-interval

Niet iedereen wil altijd en overal herinnerd worden aan een kleine of grote beurt die de auto te wachten staat. Dit lossen we voor je op met het resetten van de service-interval.

Icon_Storingsmelding en storingsanalyse.png

Storingsmelding/-analyse

Storingsmelding op het display? Met ultramoderne software lichten wij auto’s door en analyseren wij storingen. Zo kunnen zelfs hardnekkige storingen snel en efficiënt gelokaliseerd worden.