Audi software opties unlocken en uitlezen

Audi software opties unlocken? Er is een zee aan mogelijkheden!

Unlock!

Bij Bittuning kunnen wij je Audi opties unlocken. Met ultramoderne software vertellen wij je precies welke opties je kunt unlocken. Sinds 2000 heeft zo ongeveer iedere auto standaard meerdere computers aan boord. Wij gaan jouw audi uitlezen en vertellen je precies welke opties je kunt activeren in jouw audi software. Aan de hand van het merk, type, bouwjaar en chassisnummer kunnen we je een indruk geven van de mogelijkheden.

DIRECT CONTACT

Interesse? Of meer weten over 
Car Software Tuning?

0492 47 55 85
0628 938 880

ContactEMAIL

bit-tuning-banner.jpg

PERSONALISEREN

Het rijden van een Audi heeft al zo zijn charmes. Bij Bittuning bieden we je de mogelijkheid je auto te personaliseren. Je Audi software wordt ingesteld zoals jij ze wilt hebben. Daardoor zit je wagen je als gegoten.

Op Locatie

We komen naar je toe!

We komen naar wens, op locatie, je Audi opties unlocken. We werken met een vaste aanpak en er wordt indien mogelijk een back-up gemaakt. Momenteel werken wij met de merken; Volkswagen, Audi, Skoda en Seat.

 

VAGCOM

Diagnosesysteem

Wij gebruiken o.a. het VAGCOM diagnosesysteem. VAGCOM is het meest complete systeem voor Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Met dit systeem brengen wij storingen in kaart en stellen we diagnoses.

Neem contact op